• Română
  • România

ÎNCHIDE

/

Termeni și condiții

Bun venit pe platforma de cumpărături


Înainte de a face prima achiziție, vă rugăm să citiți și să fiți de acord cu termenii de utilizare a acestei platforme și apoi să completați informațiile de bază pentru a finaliza procesul de cumpărare. Finalizarea procesului de cumpărare menționat înseamnă că ați citit, înțeles și sunteți de acord să acceptați întregul conținut și acordurile condițiilor de utilizare a acestei platforme. Dacă nu sunteți de acord cu toți sau parțial termenii de utilizare ai acestei platforme, nu completați informațiile de bază și nu finalizați procesul de achiziție ulterior.


Sunteți de acord că Compania are dreptul de a modifica termenii de utilizare a acestei Platforme în orice moment, ca răspuns la nevoile operaționale. Compania nu vă va notifica individual decât dacă acest lucru v-ar afecta în mod semnificativ drepturile de cumpărare finalizate. Conținutul actual al condițiilor de utilizare a acestei platforme va fi publicat pe pagina de start a acestei platforme sau pe link-ul către pagina de înregistrare. Le puteți citi în detaliu la fiecare achiziție pentru a vă proteja drepturile. Continuarea utilizării serviciilor acestei Platforme după orice modificare sau schimbare va fi considerată a fi cititul, înțelegerea și acordul dumneavoastră de a accepta modificarea și modificarea relevantă. Dacă nu sunteți de acord cu modificarea sau modificarea condițiilor de utilizare a acestei platforme, vă rugăm să încetați să utilizați serviciile relevante ale acestei platforme.


Dacă aveți sub douăzeci de ani, fiți însoțit de un părinte, mamă sau tutore, citiți cu atenție termenii de utilizare a acestei platforme și sunteți de acord cu procesul de cumpărare relevant. Atât dumneavoastră, cât și reprezentantul legal sau tutorele dumneavoastră sunteți de acord că achizițiile ulterioare de pe această Platformă sunt necesare pentru viața dumneavoastră de zi cu zi și garantați că ați obținut consimțământul reprezentantului sau tutorelui dumneavoastră legal.

【șef de cont】


1. Pentru a asigura securitatea tranzacțiilor, această platformă va folosi ca cont adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil pe care l-ați completat în aplicația dvs. și veți alege un set de parole pentru identificarea personală de conectare. Puteți schimba parola personală după cum este necesar. Nu utilizați aceeași parolă ca pe alte platforme și schimbați frecvent parola personală pentru a vă păstra contul în siguranță.


2. Sunteți de acord să aveți grijă de contul și parola dvs. și să le păstrați confidențiale, inclusiv, dar fără a se limita la: să nu vă dezvăluiți contul și parola către terți, să nu vă partajați contul și parola cu alte persoane, să vă deconectați de la platformă într-un în timp util etc. Cu excepția cazurilor în care se dovedește că aceasta este o utilizare ilegală de către o terță parte, trebuie să vă asumați întreaga responsabilitate pentru utilizarea login-ului cu contul și parola corecte pe care le-ați setat și nu trebuie să refuzați în mod arbitrar tranzacția.


3. Declarați și garantați că informațiile de bază pe care le-ați completat sunt informațiile dumneavoastră corecte și complete și că nu puteți utiliza informațiile altor persoane. Dacă încălcați garanția de mai sus, Compania are dreptul de a vă suspenda sau de a închide contul și de a refuza utilizarea serviciilor Companiei.


4. Dacă există vreo utilizare frauduloasă sau deturnare a contului dvs., ar trebui să anunțați imediat compania pentru a preveni alte daune. Compania va ajuta la suspendarea tranzacțiilor aferente și utilizarea ulterioară a contului și, după clarificarea problemei legate de utilizarea contului, va reseta parola pentru a permite utilizarea așa cum ați solicitat.

【Confidențialitate】


Compania colectează, prelucrează și utilizează datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul furnizării de servicii conexe Companiei și de marketing pentru fiecare tranzacție sau participare la activități. Pentru problemele pe care ar trebui să le raportați în legătură cu datele personale, consultați politica de confidențialitate a lativ.

Sunteți de acord că, din când în când, Compania poate trimite informații despre produs la adresa dumneavoastră de e-mail. Dacă doriți să vă abonați, să vă dezabonați sau să modificați setările de abonament aferente, vă puteți referi la această platformă (pagina de pornire/abonament știri) pentru a vă abona sau a vă dezabona.
Compania va respecta legile și reglementările aplicabile privind protecția datelor și nu va utiliza în mod ilegal datele dumneavoastră cu caracter personal decât în ​​conformitate cu termenii de utilizare ai acestei platforme, politica de confidențialitate sau prevederile legale. În următoarele circumstanțe, Compania poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal autorităților relevante sau poate pretinde că drepturile sale au fost încălcate și poate solicita unei terțe părți să prezinte documente oficiale de la o autoritate judiciară:

1. Conform legilor și regulamentelor sau în baza cerințelor parchetului, autorităților judiciare sau altor autorități competente în baza procedurilor legale;

2. Pentru a proteja drepturile și interesele legitime ale altor clienți sau terți în caz de urgență;

3. Pentru a menține funcționarea normală a acestei platforme;

4. Informații necesare despre fluxurile de numerar, logistică sau alte terțe părți sau producători cooperanți pentru a furniza servicii conexe companiei;

5. Utilizatorul a încălcat orice lege guvernamentală sau termeni de utilizare a acestei platforme.
Această platformă poate conține link-uri către alte platforme pentru publicitate sau alte promoții cooperante