• Română
  • România

ÎNCHIDE

/

Politica de cumpărături

【Note de tranzacție】

Numărul de produse oferite pe această platformă este limitat. Vă rugăm să finalizați procesul de comandă cât mai curând posibil după ce ați făcut selecția. Adăugarea în coșul de cumpărături nu înseamnă că ați finalizat comanda. Dacă alți utilizatori au finalizat procesul de comandă înainte de finalizarea comenzii dvs., sistemul vă va anunța articolul dvs. a fost epuizat, scoateți-l din coșul de cumpărături.

Trebuie să plasați o comandă pe baza cantității confirmate de produs și a mecanismului de preț oferit de această platformă. Pentru conținutul comenzii dumneavoastră, compania acceptă comanda, cu excepția refuzului cu un motiv întemeiat în termen de 2 zile lucrătoare de la trimiterea comenzii. Cu toate acestea, dacă ați plătit, dacă legea nu prevede altfel, tranzacția este considerată finalizată.

Această platformă trebuie să stabilească limita superioară a cantității comandate de consumatorii individuali pentru anumite produse. Atunci când plasați o comandă peste limita superioară a cantității sau dacă același consumator repetă și plasează mai multe comenzi cu mai multe conturi, platforma este responsabilă pentru trimiterea expedierii conform limitei superioare a cantității pentru un singur consumator.

Livrarea mărfurilor pe această platformă se realizează pe baza metodei pe care ați ales-o și pe care ați indicat-o în timpul comenzii. Preturile produselor nu includ costurile de transport. Cu toate acestea, dacă îndepliniți anumite condiții ale promoției, costurile de transport vor fi suportate de companie conform modului de livrare aleasă. In cazul in care nu indepliniti conditiile favorabile de transport datorita returnarii unei parti din marfa, compania va percepe costurile de transport initiale din suma pe care vi-o returneaza la anularea comenzii (costurile de transport sunt guvernate de notificare). a platformei la plasarea comenzii).

Trebuie să vă exercitați dreptul de a vă retrage din contract într-o perioadă de evaluare de 7 zile de la livrarea bunurilor în conformitate cu § 19 din Legea privind protecția consumatorilor. Notă: Perioada de evaluare nu este o perioadă de probă. Servește doar pentru a evalua dacă ați achiziționat produsul. Dacă produsul returnat nu este în stare nouă și completă (inclusiv ambalajul original al produsului), acest lucru vă poate afecta dreptul de retragere și rambursare.

Dacă Compania vă rambursează în conformitate cu legea sau contractul, sunteți de acord că Compania vă va rambursa în avans în contul dvs. online de pe această Platformă. Trebuie să echilibrați soldul contului dvs. online și să solicitați oricând o rambursare în contul dvs. fizic. Taxele de manipulare aferente sunt suportate de companie.

Pentru aspecte care nu sunt acoperite de cumpărături pe această platformă, vă rugăm să citiți ghidul de cumpărături de pe această platformă.

【Drepturi pentru proprietate intelectuala】

Tot conținutul de pe această platformă, inclusiv, dar fără a se limita la: fotografii ale produselor, fotografii model, ilustrații artistice, arhitectură platformă, programare, aspectul ecranului platformei, aspectul designului, mărci comerciale, alte denumiri sau informații etc., aparține companiei sau drepturi conexe. deținători Obiectele care au drepturi de proprietate intelectuală, în conformitate cu legea, sunt protejate de legea dreptului de autor, legea mărcilor comerciale, legea brevetelor, legea secretului comercial și legea comerțului echitabil. Acestea nu pot fi utilizate în mod arbitrar fără acordul sau permisiunea prealabilă a companiei sau a deținătorului drepturilor pentru a evita încălcarea sau răspunderea ilegală.

【Limitare a răspunderii】

Sunteți de acord că, cu excepția cazului în care legea prevede altfel, în cazul unor dispute care decurg din utilizarea sau achiziția dvs. de pe această Platformă, limita maximă a răspunderii este de trei ori plata efectivă către Companie pentru utilizarea sau achiziția dvs. Același lucru este valabil și pentru răspunderea dumneavoastră față de companie pentru daune cauzate de încălcarea de către dumneavoastră a condițiilor de utilizare a acestei platforme sau de altă încălcare a contractului.

【Suspendarea serviciului și declinare a răspunderii】

Compania va menține funcționarea normală a acestei platforme într-o manieră și tehnologie care să corespundă securității curente așteptate în mod rezonabil. În următoarele circumstanțe, Compania are dreptul de a suspenda furnizarea tuturor sau a unei părți a serviciilor de pe această Platformă fără nicio obligație de a vă notifica în prealabil, iar Compania nu va fi răspunzătoare pentru daune sau compensații pentru orice daune directe sau indirecte cauzate prin aceasta:

relocați, înlocuiți, actualizați, întrețineți sau reparați software-ul și echipamentele hardware aferente acestei Platforme;
Suspendarea sau întreruperea prestării serviciilor cauzate de dezastre naturale sau de alți factori de forță majoră;
Suspendarea sau întreruperea serviciului din cauza întreruperii serviciilor companiilor de telecomunicații sau web sau din alte motive neimputabile companiei;
Informațiile afișate pe această platformă sunt afectate necorespunzător de influențe externe sau sunt falsificate, modificate, șterse sau încărcate, ori sistemul este întrerupt sau nu poate funcționa normal;
Utilizatorul suspendă sau încetează Serviciul pentru Utilizator cu încălcarea Termenilor de utilizare sau a legilor acestei Platforme;
Alte situatii in care societatea considera necesara suspendarea sau incetarea serviciului