• Română
  • România

ÎNCHIDE

/

Politica de returnare și rambursare

Anulați o comandă

Acceptăm anulări de comenzi înainte ca produsul să fie expediat sau fabricat. Dacă comanda este anulată, veți primi o rambursare integrală. Dacă produsul a fost deja expediat, nu este posibilă anularea comenzii.

Returnări (dacă este cazul)

Acceptăm retururi. Clienții au dreptul de a solicita retur în termen de 14 zile de la primirea produsului. Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare ca atunci când l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare pentru a finaliza returnarea. Vă rugăm să nu trimiteți achiziția înapoi producătorului. Clienții vor fi taxați o singură dată pentru costurile de transport (inclusiv retur); nu se va percepe nicio taxă de transport pentru returnarea produsului către clienți.

Rambursare (dacă este cazul)

Odată ce am primit și verificat returul dvs., vă vom trimite o confirmare de primire. De asemenea, vă vom anunța dacă rambursarea dvs. este aprobată sau respinsă. Dacă rambursarea dvs. este aprobată, aceasta va fi procesată și rambursată automat pe cardul dvs. de plată sau pe metoda de plată inițială într-un anumit număr de zile.

Rambursări întârziate sau lipsă (dacă este cazul)

Dacă nu ați primit încă rambursarea, vă rugăm să verificați din nou contul dvs. bancar. Apoi contactați compania dvs. de card de credit, deoarece poate dura ceva timp pentru ca rambursarea să fie publicată oficial. Apoi, contactați banca dvs. Procesarea rambursării durează de obicei ceva timp. Dacă ați urmat toți acești pași și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la  mickyleitzke@hotmail.com.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți la mickyleitzke@hotmail.com pentru a obține o adresă de retur.

În perioada 15-25 noiembrie (în timpul evenimentului), vă rugăm să contactați Act